lørdag 21. mai 2011

Han tok en regnefeil.....Igjen tok han feil. Han som spådde at jorda skulle gå under i dag 21. mai.
Nå er ikke dagen slutt enda, så for sikkerhets skyld må jeg lage et innlegg til i dag. Første gang at jeg har lagd 2 innlegg på en dag altså. 

Jeg liker jo litt tall og utregninger. Bare det ikke blir sånn veldig matematisk høyskolenivå. Da hopper jeg av. Lett.

Men hør nå her hva han dommedags-Campning-mannen sa. 

(Han spådde nemlig at det skulle bli dommedag i 1994 også. Det var feil).

I ettertid har Campning skyldt dommedag-bommerten på en regnefeil. Nå har han justert regnestykket, og kommet frem til at den nye dommedagen er i dag - 21. mai 2011.

I et intervju med San Francisco Chronicle har han forklart regnestykket slik:

Tallet 5 står for forsoning, tallet 10 betyr fullkommenhet og tallet 17 er himmelen. Om man da ganger de tre tallene med hverandre får man 850. Og om man så ganger 850 med 850 blir fasiten 722.500. Det skal være antall dager siden Jesus ble korsfestet. Og 722.500 dager etter den dagen det skjedde, er lørdag 21. mai.

- Jeg datt nesten ut av stolen da jeg kom opp med det tallet, sier han til den amerikanske avisen.

Jeg datt nesten ut av sofaen jeg! Man kan da ikke surre med regnefeil når det gjelder dommedag, kan man vel????

7 kommentarer:

 1. "Dagen og timen kjenner ingen", sjølv ikkje reknemeistrar frå "over there". Rart kor slike tema fenger folk, det verkar nesten som om nokre likar å ha litt dommedagskjensle... Jaja, tenkte berre eg måtte kommentere innlegget ditt sidan ingen andre har gjort det. Ønskjer deg ei fortsatt fin helg:)

  SvarSlett
 2. takk for alt da mormor!
  regner med at han har rett. og dagen er ikke omme.

  SvarSlett
 3. Takk det samme Whitebite - og skulle han, mot formodning, ha regna feil igjen så prekas vi nok i morra kan jæ tenke mæ :)

  SvarSlett
 4. Trodde ikke på dette jeg
  Dagen kjenner ingen, har jeg lært
  så vi sees nok igjen
  Ha en herlig søndag

  SvarSlett
 5. Ha ha :)) Er det mulig???
  Han bæsjet jo skikkelig på leggen i 1994, og man skulle tro at han kanskje tok lærdom av det... Men nei da. Here we go again :))
  Jeg lurer meg på hva som foregår oppe i hodet på slike mennesker......ehh egentlig tror jeg ikke at jeg vil vite det likevel. Det er jo bare tull ;))

  SvarSlett
 6. Utrolig! Tenk at mennesker bruker livet sitt med å sitte med bibelen i hånda og snakke om dommedag..for et liv de har!! Du skal se det ble gjort flere regnefeil, så nye dager kommer.O))
  Flott søndag ønskes deg!

  SvarSlett
 7. Hehehehe mange fanatikere og spekulanter ute i vår verden gitt!!! Men så lenge det er FLEST mennesker som ikke tror på sånt tull, blir vi værende på denne jorda i maaaaaange år til! Det kommer nok TEGN, OM det skulle bli slik en gang, at jorda virkelig skulle "gå under" ! Man kan ikke spå hva som skal skje med jorda vår. Men vi må ta bedre vare på den! DET er sikkert ;o)
  Ønsker deg en strålende flott søndag og uke.
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett