onsdag 4. mai 2011

Nyvaska, men dessverre uten liv…

Ja sånn var det nemlig.

Da jeg åpna døra på vaskemaskina, etter å ha vaska en 60° vask (ja er jeg ikke god som greier å skrive gradetegn??) – jo da lå Humla Suse der. Godt vaska, godt sentrifugert. Jeg trodde ikke mine egne øyne, men historien er sann. 


Så skånsom er da en Miele vaskemaskin med bikubetrommel. Den er ikke ny heller.

Hvordan Humla Suse har susa seg inn dit veit jeg ikke. Det får jeg aldri svar på.

Det var faktisk INGEN av dere som hadde rett, men Bare Lille Elin var nærmest. Ho foreslo vaskemaskinen først og tørketrommel etterpå. Altså dobbelt ulykke. Jeg burde vel gitt bort en halv premie da. Såpass raus bør jeg være.  Så send meg en mail med adressa di, Bare Lille Elin, så skal jeg legge hue i bløt (ikke i vaskemaskina da!)  (iaarklau@online.no)

De som kjenner meg aller best, visste jeg ikke hadde greid å drepe’n med vilje. Datter i Tuvauniverset visste det. Og alle de anonyme. Ja for dem kjenner jeg ille godt!

Her bæres alle insekter ut. Bortsett fra fluer. De tar jeg hvis jeg greier. Er ikke overbegeistra for veps heller, så jeg innrømmer å ha tatt noen av dem også. Men de fleste andre skapninger blir jaga ut.  Ja jeg snakker fremdeles om insektskryp da!

Whitebite mente Crocksa mine var grunn nok til at humla daua av skrekk da ho så dem.  Da er de vel ikke så pene som jeg trodde da kanskje?  Jeg får droppe å ha dem på meg til bunaden på 17. mai da. De passer nemlig veldig bra. Bunaden er jo også lyseblå.

Til slutt jubler jeg litt for at det var ny pers i kommentarer – 13 stk! Hællemåne! Ille koselig! Takk for interessen for denne stakkars humla!

3 kommentarer:

 1. Konkurranser er GØY! og det trekker folk! (spesielt hvis du har en premie, en ekte!)
  Huff, jeg mente da ikke at akkurat DINE Crocs er verre enn andres! Jeg har da crocs selv (langt inni skapet et sted..hehe) Du hadde jo til og med pynt på dine!
  ha en humlefri dag mormor!
  klem♥

  SvarSlett
 2. Sannelig fikk a vaska sæ den humla! God reklame for Miele, den tar ikke nuven av engang en humle...og da tenkte jeg mer på det ytre:O)))
  Nyt dagene videre, her er det kaldt..brr..

  SvarSlett
 3. I jøskens dager! :-O Hadde JEG mest rett og får premie? Jeg er dypt sjokkert, men mest overrasket og glad. :-D Jippiiiiiiiiii!! Adresse er underveis. Takk.

  SvarSlett