mandag 23. mai 2011

Hurra – streik er over

Ja det var på tide. Nå har dem streika i 2 dager, og det ble ikke noe fotballkamp i går!

Jeg lurte jo som vanlig på litt av hvert når denne streiken satt i gang.
Hva hvis den varte helt til fotballsesongen var over? Hvem skulle da rykke opp eller rykke ned? I fjor var det jo 2 Østfold-lag som rykka opp og det skulle tatt seg ut om de måtte rykke ned igjen på grunn av streik!

Men fint det er over – og flott at de nå får ordentlige fotballsko! Var det ikke det som var en av grunnene til streik?

OK – jeg innrømmer: Har ikke fulgt så ille nøye med. Regna med at det ble en kort streik.
Man tuller ikke med fotballen altså!

Her kan dere se hva jeg gjorde med min sønns første fotballsko da han for noen år siden sto til konfirmasjon:


Og som jeg har nevnt før – her er min pappas fotballsko (dette er for nye lesere)  


Henger i glass og ramme på Vålerenga Vertshus  
(ja jeg veit, jeg har fortalt det før, men sier igjen: Det er for nye lesere)

Fotballsko er ikke bare bare! De er hellige! Nemlig.

9 kommentarer:

 1. Å jeg som håpet på en lengre og utvidet streik, så jeg slapp den evindelige haukinga på radioen når vi kjører hjem fra hytta på søndager...MÅÅÅÅL...på alle kanaler!!
  Som du skjønner, fotball er ikke det første jeg ville savne:O)))

  SvarSlett
 2. Har aldri skjønt de der fotballgreiene jeg. Tror verden ville vært et bedre sted uten......

  Men all ære til dem som gidder å springe livet av seg etter en lærkule, for å sparke den fra seg igjen så snart de får tak i den ;))

  Kos deg med fotballen du, så skal jeg kose meg med noe annet ;))

  SvarSlett
 3. Hællæ...
  Hipp hurra for at streiken er over...fotballgæærn jeg vet du Inger...Men ærlig talt så skjønner jeg ikke at det går ann å streike for noen fotballsko...dagens toppspillere er for bortskjemte vet du...Bedre før når fotballsko var fotballsko (som de som henger på Vålerenga Vertshus)..eller brukt som blomsterpotte(nydelig da).Men fotballkampæne er ihvertfall i gang igjen,med eller uten sko..Og takk for det.
  Klem fra ☼veig ♥

  SvarSlett
 4. heia Viking -sier jeg bare. Vi må heie på lagene våre uansett hvor på tabellen de ligger sier nå jeg! Streik eller ikke. Samma det. Faren min var fotballgal, og det er ikke jeg -men jeg må liksom følge med på hvordan laget mitt ligger an og jeg jubler når de vinner.

  Viktig å være patriot synes nå jeg da.

  SvarSlett
 5. Jeg håpet jo at det ikke skulle være så mye foppall i mediene og på førstesidene siden de ikke skulle spille. Ja, der tok man feil...
  Jeg skal ikke si det ikke finnes lag jeg unner å tape/vinne mer enn andre- ellers driter jeg vel egentlig ganske bra i alt som har med foppall å gjøre... sorry ass...

  SvarSlett
 6. Lov å ikke like foppal Siri :) (og dere andre som ikke er så entusiastiske). Jeg er ikke så veldig foppalgæærn selv om det kan virke sånn, hihi.
  Men siden jeg har fulgt sønnens foppallkarriere i 17 år så har jeg iaffall lært meg hva åffsaid er - og også at man ikke tuller med foppalsko! Har ikke tall på hvor mange det finnes her i huset ;) Det må telles!

  SvarSlett
 7. Hm..har ikke oppdaget noen streik jeg.. har vel vært for opptatt med å late meg på terassen og slikt.. MEN: så koselig med konfirmasjonsskoa, jeg kan tenke meg at slike hadde slått an i min konfirmasjon også.. det var ikke helt "meg" med rosa ballerinasko, liksom. Overlevde dagen likevel jeg, som du ser. hehe.

  Og: skoa til faren din har jeg ikke sett innlegg om før, så det var flott! (var'n go i fotball han da?)

  Klem,
  ~elin~

  SvarSlett
 8. Elin: Han var "løkkefotballspiller" og spilte vel på et eller annet lag på Kampen - men skoa beholdt han og Vålerenga Historielag fikk låne dem til bilde i en bok! Go' var'n allikkavæl :)

  SvarSlett
 9. Hihi! Hadde håpt på ein lang streik eg ;)

  SvarSlett