mandag 9. mai 2011

Reklamens makt


Jeg har falt for reklamens makt. Det er vel kanskje ikke første gang. Denne gangen er det lukt det dreier seg om. Eller duft høres vel finere ut.

Jeg har nemlig gått til innkjøp av Glade Sence & Spray Automatic Freshener!


Det var en artig sak. Man setter den på badet. Når man kommer inn på badet lyser den. Den ser deg altså. Nesten som en sensor for innbruddalarm. Den blinker nemlig. Plutselig gir den fra seg en lyd, som er tvilsom og ikke lik fra gang til gang. Brsshhhh… Prfffffffssss.... eller noe sånt. Og så sprayer den ut en lekker vaniljeduft.

Det dufter nå veldig vanilje i hele huset syns jeg. For man går jo plutselig inn på badet i forskjellige ærender. Se seg i speilet, ordne litt i skuffer og skap, ta på seg litt øyensverte, ordne sveisen. Gå på badevekta.

Og da er den der med sitt blinkende øye. Man vet aldri når lyden kommer, men den kommer. Den antar vel at det er dårlig lukt der inne. Det den ikke merker er at det allerede lukter vanilje der. Trenger ikke pssstffte mer. 

Artig sak – til 39 kroner.  Inkludert batterier og sånn luktegreier. Men jeg vet ikke hvor gammel den blir og om jeg greier venne meg til å være overvåka. Lurer på om jeg kanskje kan bli motstander av vanilje etter hvert også. Det kan jo faktisk gå så langt at både vaniljeis og vaniljesaus blir utelukka. Ikke bra….

Jeg gir den en sjans. Fortsettelse følger om en ukes tid.

9 kommentarer:

 1. hei.
  ja denne saken her var jo gøyal, har ikke sånn jeg,hmm må prøves skjønner jeg,
  for vond lukt det vil vi ikke ha.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. åh, jeg elsker vanilje og vailjeduft! denne skal jeg prøve! jeg tåler nemlig ikke lukten av alle de andre.. Forresten, jeg er enig med deg inne hos meg! klem♥

  SvarSlett
 3. Jeg elsker også vaniljeis, vaniljesaus, vaniljeduft, vaniljekrem, nevnte jeg VANILJEIS?! ;-)

  Men vet ærlig talt ikke om jeg hadde likt lukta blandet med ....de andre.. liflige duftene som kan oppstå på et bad kombinert do.. ;-)

  Venter spent på fortsettelsen her!

  SvarSlett
 4. Godt du følger dette opp, for dette høres litt skummelt ut..og så spennende:O)..men jeg synes jeg kjenner vaniljeduften:O)))

  SvarSlett
 5. ...vaniljeduft med lys! Lurer på hvem som har jobben med å finne på sånne produkt, jeg..hehe

  SvarSlett
 6. Sånne dufte-do-dings-greier har en tendens til å bli litt intense - uansett hva de lukter ;) Hva blir nå din erfaring mon tro???

  SvarSlett
 7. Takk igjen Inger :) :)
  Storkooser meg med lesing på bloggen din. Igjen frå du frem både smil og latter.
  Du er en kreativ, herlig skribent og en flink fotograf. Favorittbloggen min eier du.
  Stooooooooooooooooooor klem <3

  SvarSlett
 8. Vet du hvor man får kjøpt den hen? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Koselig at flere kikker innom på gamle innlegg :) Beklager sent svar... jeg har kjøpt på Meny!

   Slett