tirsdag 8. mars 2011

8. mars

Det må jo bli et kvinnedagenblogginnlegg i dag. Og et langt ord. Akkurat sånne ord jeg liker i Dagbladets onsdag- og lørdagskryssord. Jeg er nemlig tilhenger av kryssordspesialistfenometet Rolf Hansen.

Men det var ikke det jeg skulle snakke om da. Det er jo kvinnedagen. Så gratulerer jenter! Og takk for at vi ikke har det sånn som det står skrevet i gamle kokebøker:

Få arbeidet unnagjort
Planlegg oppgavene dine nøye, og hold et øye med klokken. Bli ferdig en time før han ventes å komme hjem. Mannen føler ikke at varmen strømmer mot ham når han hører deg bryte ut "Er du hjemme allerede?"

Vær hyggelig med ham
Gi ham godstolen eller foreslå at han hviler seg litt i soverommet. Ha en kjølig eller varm drikk klar for ham. Tilby deg gjerne å massere føttene hans, men ikke insister på dette. Snakk til ham med en myk og avslappende stemme. La ham slappe av.Takk for at tidene har forandra seg. Takk for at vi bor i Norge! Måtte resten av verden få det like godt som oss!

3 kommentarer:

 1. Hællæ...
  Nå måtte jeg le litt her altså..jeg er jaggu glad for at tidene har forandra seg...men jeg kan vel aldri tenke meg at dette var helt vanlig "før i tiden" eller.Jeg kan ihvertfall aldri huske at mora mi(ho hadde forresten fylt 80 år i dag,vist ho hadde levd)masserte føttene til faren min,når han kom hjem fra jobben hihi...
  Gratulerer med dagen og klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Utrolig hva som sto i disse bøkene:O)
  Jeg er selv avhengig av kryssordet i Magasinet på lørdager, og står vel alltid igjen med noen ord som jeg ikke orker å slå opp før avisa kastes:O)
  Nyt dagen, klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Ja gratulerer med dagen jenter ! Jeg er heldig og kommer hjem til ferdig middag hver dag !
  Klem fra Heidi

  SvarSlett