lørdag 4. juni 2011

POR MOT NOR



Ja jeg veit – de fleste av mine lesere er ikke interessert i fotball. Jeg er ikke så interessert jeg heller. Men blir litt fascinert av ord. Som POR mot NOR. Det står det på skjermen nå. Det står også, i skrivende stund vel og merke,  0-0.

Det burde ikke stått 0-0. Drillo har nemlig uttalt at det er 14 prosent sjanse for at NOR skal vinne over POR. Han virker ikke veldig optimistisk egentlig. Men prosenter er prosenter, køpp er køpp. Nå er vel kanskje ikke dette køpp. Men ballen er rund, det er ihvertfall sant.

Når man tenker på de 14 prosentene, eller kanskje de 86 som er til overs, burde det nå vært mål til POR.

Men det er enda litt over en omgang igjen.

Jeg lurær på om Drillo får rett. Han er en smarting. Han er forresten nesten fra de traktene jeg bor.

Ja sånn kan man undre seg over fotball. Fotball engasjerer. Heier du på POR eller NOR eller blåser du av i hele kampen???

4 kommentarer:

 1. jeg har sagt det før; jeg heier kun på Viking.
  landslaget, pardon my language, driter jeg i.
  Og Drillo ja. Smarting.
  Tror jeg.
  klems☻

  SvarSlett
 2. Å det hadde jeg lissom glemt Whitebite. Nei og nei.
  Skal heie litt på Viking neste gang. Hvis de ikke møter Vålerenga, Fredrikstad eller Sarpsborg. Nå begynner det å bli mange å heie på for en stakkars mormor.
  klemsz ☺

  SvarSlett
 3. Vi hører på kampen på radio, er på hytten og får ikke inn den kanalen. Men koselig å høre på radioen...hører at Ronaldo ikke spiller så bra! Håper på en utligning..helst av Huseklepp ;)
  Tvi tvi! Drillo er jo bare genial:))

  SvarSlett
 4. Jeg heier på Drillo, han liker jeg!..så for hans skyld skulle jeg ønske NOR vant, men det er visst 1-0 for øyeblikket, men uansett bra det, da:O)
  Nattaklem fra meg;)

  SvarSlett