onsdag 22. juni 2011

Høner og en hane...


Det er mye som kan overhøres i en butikk-kø.

Her om dagen hørte jeg 2 damer snakke sammen:

Jeg blir snart gal! Tror du ikke at det er noen naboer som har høner! Og det verste av alt – de har en hane også! Den starter å gale tidlig på morgenen, og galer ikke bare en gang nei, men flere! Hva i all verden skal de med den hanen? Kunne de ikke greid seg bare med hønene?

Den andre damen var så enig. Jeg greide å holde meg. Jeg sa ingen ting. Men tenkte at det kanskje var kjekt for hønene at det var en hane blant dem da. Blir jo straks litt mer action!

Jeg ringte kommunen og klaga sa den ene damen.

Da var de dessverre vekk fra kassa og det var min tur. Jeg fikk aldri greie på hva kommunen svarte. 

Men jeg lurær jo på da: 

Hvem ringer man til når man plages av skjærer som maser om natta da? Kan jeg også ringe kommunen? Eller må jeg ringe noen som er lengre ned i systemet?

Skjærenaboene mine har jeg jo snakka om før. De har ikke gitt seg. Det sies jo at det var fanden som skapte dem. Men telefonnummeret til vedkommende har i hvert fall ikke jeg….

6 kommentarer:

 1. prøv å ringe 666 (det er direktenr til djevelen selv) Lykke til!

  SvarSlett
 2. Sannelig er det fjærkre i Fr.stad:O))..det har jo blitt så populært med frittgående høns, men hanen..ja den kunne jo vært stengt inne:O))
  Kykeliky, skjære venn:O)

  SvarSlett
 3. Ring nærmeste jeger i omegn du :) Det gjorde jeg ;) pluss at eieren av treet der de hadde reiret, hugget det ned......

  SvarSlett
 4. Ja vet du, som en kostymesyer i et svært kvinnedominert yrke- hadde det vært fantastisk å ha en hane i flokken! (og da mener jeg hane-hane, ikke hønehane, det blir same same, but different...) Miljøet hadde blitt såå mye sunnere!
  Så takk meg til haner ja! Haner trengs både her og der!

  SvarSlett
 5. Prøv at ringe til en jæger - for skader er nogle rigtig ballademager.
  Link:
  http://www.dof.dk/sider/index.php?option=com_content&task=view&id=143&Itemid
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
 6. Hihi Marianne, hønehane går ikke i flokken nei! Skjønner deg godt!
  Ellers kan jeg berolige dere andre med at de nå ikke bråker så fælt. Tror kanskje en nabo har fiksa litt på det treet de hadde som base!
  Ornær sæ som døm sier her i Øssfoll :)

  SvarSlett