Oppskriften?
Den står i skolekjøkkenboka mi.
Min mamma lagde den ved høytidelige anledninger.
Den er tredobla fra opprinnelig oppskrift.
Da blir det 2 puddinger.
9 egg
6 ss sukker
1,5 ts vaniljesukker
7,5 dl h-melk
7,5 dl fløte
8 ss sukker til hver form (16 totalt)
Sukker brunes og helles raskt rundt i form. Stivner fort!
Alt det andre røres lett sammen for hånd og fordeles i to former. Stekes i vannbad 1,5 - 2 timer.
Kjenn med skje dyppet i vann på toppen av puddingene. De skal kjennes ganske faste ut. Sett i kjøleskap over natta og be om at de er akkurat passe stekt.....
Jeg venter i spenning....
Tusen takk for oppskrift på karamellpudding.
SvarSlettEg har prøvt berre ein gong i mitt liv, og det var ikkje
så vellukka. Eg har ei søster som er flink og lagar til meg
når eg treng det.
Gratulere med bryllaupsdagen. Klart det må karamellpudding
til når ein skal feire ein slik dag.
Takk for koselege stunder i året som snart er til ende, både live og på nettet. Håpe på god fortsettelse i det nye året.
Stor klem frå Anne-Mari
Tusen takk Anne-Mari! Vi holder kontakten - garantert :) Nyttårsklem kommer susende!
SlettLenge siden jeg har laget karamellpudding. Det er jo rett og slett kjempegodt.
SvarSlettØnsker deg og dine et godt og fredelig nytt år! Vi ses i bloggeverdenen i 2016.
Den ble vellykka :) Godt nytt år til deg og dine også - og ja, vi holder kontakten - koselig!
SlettÅh NAM! Disse fikk jeg lyst til å prøve lage snart. Godt Nytt År til deg og dine! Fra Pam i Sør
SvarSlettDu burde prøve Pam! Nyttårsklem til deg og dine!
SlettÅH! HERLEG!
SvarSlettHar aldri laga sjølv. Har ei svigerinne som er ekspert og då vert det ho som lagar til alle familieselskap. Kanskje eg må prøve ein dag..
Godt nytt år og takk for det gamle :-)
Du burde absolutt prøve! Takk for deg gamle året og velkommen til det nye - vi holder kontakten :)
Slett