onsdag 17. desember 2014

....når potetene...

...blir like store...
Ja hva skjer da?

Det har jeg lurt på mange ganger.

Nå har jeg fått noe nytt å lure på.

Når mandelpotetene blir som dette?


Hva skjer da ?

Mye man skal lure på -
en uke før jul.

10 kommentarer:

 1. Da skjer det ikke stort :)
  I alle fall ikke annet enn at man har en merkelig potet å snakke om :)
  Klem sa denne mormoren til morfarmoren :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så sant så sant - en dobbel mandelpotet som kan ligne på så mangt... men jeg tolka det som et hjerte - sa mormorfarmora til mormoren og la ved klemmen :)

   Slett
 2. Da forspiser man seg lett pa potet om man ikke har noen a dele den med! :-)

  SvarSlett
 3. Jeg syns ikke det blir ordentlig middag uten poteter. En mann jeg kjente, han er dessverre død, skaffet seg elektrisk potetskreller. Nå er det nå jo sånn at poteter har ulik størrelse akkurat som oss mennesker, så den potetskrelleren fungerte dårlig. Ha en fortsatt fin onsdagskveld, Inger. :-)

  Cecilie

  SvarSlett
  Svar
  1. Poteter må til Cecilie! Denne mandelpoteten hadde bretta seg dobbelt, den kunne ligne litt på et hjerte faktisk. Ja potetene er like forskjellige som oss mennesker, og det håper jeg de fortsetter å være :) Koselig å høre fra deg Cecilie, ha en fin førjulstid videre!

   Slett
 4. Mandelpotet er i alle fall ikke god til potetsalat. Det har jeg lært av erfaring i dag. Det hjelper ikke om den ser ut som din heller. Det er jeg helt sikker på.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jeg helt sikker på også! Har aldri sett så merkelig mandelpoteter jeg... er de ikke bretta så er de kjempelange...

   Slett
 5. Godt du har foreviget denne morsomme poteten! :)
  Nå tar jeg juleferie fra blogging. Takk for mange fine og morsomme blogginnlegg og kommentarer i 2014! Vi blogges mer i 2015!
  Ønsker deg og dine en riktig god jul! :)

  SvarSlett