onsdag 10. august 2011

En vanlig dag på jobben


En er sliten
En er tørst
En er sulten
En er mett
En fryser
En er svett
En er forelska
En er trøtt
Alle smiler
Alle klemmer
Alle jobber
Alle håper på en enda bedre fremtid

Takk for nok en fin dag på jobben, kjære kollegaene mine i = Fredrikstad
Jeg er stolt av å få lov å jobbe sammen med dere noen timer i uka, og lønna jeg får er verdt mer enn penger!

(Gatemagasinet =Fredrikstad er et magasin som selges av  vanskeligstilte. Selgerne kjøper magasiner for 25 kroner og selger dem videre for 50)

9 kommentarer:

 1. Hei på deg, måtte lese meg opp litt grunnet travle dager;)
  Parktante eller tante er nok nesten bannlyst idag, erfarte det da jeg omtalte ungenes tanter på bhagen som så flotte, og det hørte en førskolelærer;)
  Utrolig flott tiltak med bladet som selges av vanskeligstilte, så jeg regner med du har arbeidsdager hvor ikke hver dag er lik, og det er godt.
  Ha en fin kveld, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. heisan,
  så flott dette var,
  ja vet godt hva gatemagasin er, de selges her å,
  kjøper hver utgave jeg,
  en fin jobb det,
  ønsker deg en fin kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. fantastisk!

  det er det du er mormor.

  ;o)

  SvarSlett
 4. Å! Neste gang du ser ham må du gi ham en klem fra jenta fra bakerbutikken også. Jeg var så heldig å bli kjent med ham i fjor sommer, og han satte mang en gang nytt mot i meg ved arbeidsdagens slutt ved å gi meg et smil når jeg begynte å bli sliten å lei. Når jeg leste artikkelen om han i går ble jeg så utrolig trist. Jeg vet ikke så mye jeg får gjort for denne stakkars mannen, men jeg vil i allefall få folk til å tenke litt etter, slik at mennesker som han kanskje kan bli sett på med mer likeverd. For det fortjener han! Kanskje har han ikke gjort like gode valg oppgjennom, men han burde uansett ha bedre levekår enn husdyrene våre!? Ta gjerne en titt på innlegget mitt som heter = også (ligger i venstremargen min). Han har lært meg mye, bare ved å være til :-)
  Og så utrolig flott at det finnes mennesker som deg! Som setter av tid til å jobbe litt for =Fredrikstad. Stå på videre! Dere gjør en fantastisk jobb!

  SvarSlett
 5. Herlig innlegg. Jeg gikk i park da jeg var liten, på midten av 50-tallet hos tanta Moia. Vi fikk sukkertøy hver fredag. Jeg var den mest møkkete ungen i hele parken, husker jeg måtte ligge i bløt i badekaret for å bli ren.
  Min minste mormorunge, lille Ella, er lik meg der. Uredd og oppfinsom. Hun skal begynne i barnehage 17. august. Den store gutten vår på snart 10 år er mer forsiktig og ettertenksom av seg. Jeg er helt betatt av din mormorunge, helt skjønn og med glimt i øyet.
  Mormorklem

  SvarSlett
 6. Hællæ...
  ♥♥♥ Ille bra!!!Du og dine kollegaer gjør en fantastisk jobb ♥♥♥
  Klem

  SvarSlett
 7. Det er nok samme mann, ja :-) Hvilke valg han har tatt for å komme dit han er i dag, vet jeg ikke, men hva spiller det for rolle? Alle burde ha rett til tak over hodet her i landet - uansett!
  Og =-innlegget har såvidt meg bekjent ikke vært i lokalavisene, men jeg sendte det inn til =Fredrikstad, og det kan muligens ha vært på trykk i julimagasinet? Jeg har ikke vært i byen på ganske lenge, så fikk ikke kjøpt det magasinet.

  SvarSlett
 8. Hej Inger
  Dejligt at kunne gøre "en forskel" / hjælpe.
  I København sælger de et blad der hedder "HUS FORDI" pengene går til hjælp til de hjemløse.
  Ha´en god dag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett