søndag 13. februar 2011

Morsdag

Ingen kan vel ha unngått å lese i avisene at det er morsdag! Det bugner jo over av reklame. Ikke glem og kjøp noe til mor!!!

For meg er det ikke gaver som er morsdag… Da ungene var små, var det en barnetegning eller et knekkebrød servert på senga som gjorde dagen spesiell.

Hvis man absolutt skal feire dagen, så er det jeg som skal være takknemlig på morsdagen – fordi jeg har fått bli mor til 3 herlige unger!  Som nå har blitt voksne (ja jeg må vel kalle dere det nå unger?) Og alle er unike, selvfølgelig! At jeg i tillegg har vært så heldig at jeg er mormor, Inger og reservebestemor også, ja det er topp!

Så jeg sier bare: Heldige meg!!!

Det var dagens skryt av ungæne – det måtte jo komme!
Og her – et bilde tatt for 10 år siden – i berg- og dalbane! Jeg skrek hele veien, til stor underholdning for ungene… Og ja – jeg har noen tenner selv om det ikke ser sånn ut på bildet. Og ja - jeg tør enda  - trur jeg..


Til slutt en ørliten innrømmelse da... Jeg har kjøpt meg morsdagskake - genialt!!!!
God morsdag til alle heldige mødre, uansett om den feires eller ei!

4 kommentarer:

 1. Helt enig med deg!
  Feirer heller ikke morsdagen, den er bare for at butikkene skal selge enda mer syns jeg! Jeg blir satt pris på året rundt føler jeg, og det er enda bedre enn ên dag i året!

  Herlig bilde, hehe..Jeg tør ikke å gå i berg og dal-bane! Er livredd!!!

  Klem fra meg..
  ps....sender du meg kontonr ditt så overfører jeg etpar mill??? ;-)

  SvarSlett
 2. Frøydis: Så klart du skal få det,men jeg legger ikke det ut her. Er ikke helt gæærn heller. Nei jeg setter det heller inn i lokalavisa der du bor. Kan jo være flere heldige rundt deg som har vunnet 10 millioner dollar i et utenlandsk lotteri, og vil sende meg en slant;) Regner med at du har sendt dem kontonr. og pinkoden din??? Det måtte dem vel ha???

  SvarSlett
 3. Her feires heller ikke morsdagen, men tror du ikke mannen overrasket! Det er ikke ofte, skal jeg si deg:O)
  Så enig med deg, ungene er det viktigste, så sånn sett er det morsdag hele året;)
  Nyt dagen, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Må bare tilføye: Heldige meg fikk vakker vårblomst i vakker potte av eldstedatter, som er eneste av ungæne som ikke var på jobb i dag! Deilig å få delt litt på kaka også da ;)Takk takk datter og svigersønn ♥ Jeg er jo ikke såååå imot feiring allikavæl, hihi ;)

  SvarSlett