torsdag 3. februar 2011

Mormorsvømming del 2


Ja i dag har jeg vært på vannaerobic igjen, og jeg holder det jeg lover – ingen bilder!
Jeg skal bare kort ramse opp hva dette egentlig er bra for… eller jeg tar bare det nederste punktet som står på hjemmesidene til svømmesenteret:

SLANKENDE

Så da får jeg jo passe på at det ikke blir for mye som forsvinner, for da passer jo ikke badedrakta! Den skal jo ikke slenge rundt kroppen? Og når det gjelder slenging, utrolig hvor godt man kjenner enkelte kroppsdeler bevege seg under vann i forhold til på lands… de har en egen evne til å ikke få stoppa å bevege seg….
  
Sa Arkimedes noe om det også tro?

Men det jeg egentlig ville si mest er at jeg har meldt meg på GIVEAWAY – yeaah! Jeg får nemlig to lodd når jeg linker til Frøydis og hennes artige velskrevne blogg - HER 


(og lurær spent på om jeg fikk til den koblinga)

5 kommentarer:

 1. Hehe..nå måtte jeg flire, hehe..Jada, du fikk til å linke, men til dagens innlegg..men pytt, gjør ingenting, for jeg linket til meg selv om den give away'en, så da finner de nok frem skal du se!!
  Har lagt meg til som følger som du kanskje har lagt merke til ;-)
  Og jeg skal jammen meg linke til deg i et av mine innlegg, for jeg vil at andre også skal få gleden av å lese bloggen din!!
  Liker humoren din!!

  Klem igjen fra meg

  SvarSlett
 2. Du skriver innmari godt!! Ang togturen så kjenner jeg meg igjen. Alt for nysgjerrig til å få til hverken kryssord eller annet. Han med kabalen da? Hæ? hehe:)))
  Viktig at badedrakten holder seg på kroppen!!!
  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 3. Haha,skjønner du har hatt det fint på mormorsvømminga i dag også..Ang.slenging av enkelte kroppsdeler,så kan du jo være glad du ikke er mann ihvertfall.hihi...
  Gleder meg til mer blogging fra deg,Inger.
  Morsom du..
  Klem fra ☼veig:)

  SvarSlett
 4. Hei, fant deg hos Frøydis og har kost meg med dine tekster:O)
  Ha ei flott helg, er i farta, men kommer på besøk igjen! Klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. He he, mormorsvømming...;) Og linking har du lært deg! Flotte greier!

  SvarSlett