onsdag 9. februar 2011

Facebook


Jeg har sagt det før, men nevner det igjen..  Noen reagerer med vantro da jeg forteller at jeg både er på facebook og blogger. Hææ?? Facebook? Nei dit skal jeg ALDRI! Blogger? Hvorfor det da?

Facebook har jeg vært på lenge. Det tok lang tid før jeg skjønte hva det gikk ut på, men jeg er vel litt nysgjerrig av natur så dette måtte jeg finne ut av…

Nå liker jeg facebook veldig godt. Men jeg bryr meg ikke om at noen mangler en ku, geit eller høne til farmen sin. Ikke om den brenner heller. Og jeg hjelper heller ikke til med noen naboer i City-Vill eller hva det heter. Sånne ting har jeg blokkert. Også hjerter og andre greier som blir sendt. Jeg har blokkert alt det der, uten at jeg tror mine venner blir fornærma av den grunn.

Jeg bryr meg heller ikke så mye om hvor mange armhevinger de har tatt eller hvor mange kilo som er vekk etter sist påske.

Det jeg syns er fantastisk artig er alle de ”gamle” vennene jeg har fått kontakt med igjen. Folk jeg vokste opp sammen med, folk som bodde i samme blokka eller blokka ved siden av. Folk jeg gikk sammen med på skolen, eller i Vålerenga pikekor. Om vi ikke snakka så mye sammen den gangen, så kjenner vi hverandre mer og mer nå.
Det er jo som når man er utenlands. Plutselig står det der som man bare er ”på hils på” hjemme. Man blir jo så glad! Kan til og med klemme hverandre! Og prate sammen! Ja kanskje både spise og drikke sammen også!

I går kveld fikk jeg en mail fra ei jeg bodde i samme blokk sammen med. Hun er litt eldre enn meg, så vi var ikke så mye sammen da vi var små, men vi er venner på facebook. Broren hennes var like gammel som meg, så han lekte jeg mye med. Hun sendte meg et bilde jeg aldri har sett før. Jeg trodde ikke det fantes bilder av meg i den alderen. 
Bildet er tatt utenfor blokka "mi", og kjøkkenvinduet og litt av den store verandaen vår (ca. 1 kvadratmeter) er der også.  Jeg antar at bildet er fra 1956 eller 1957. (Det er meg med strikkalue, bøtte og spade ja..)


Det mangler bare at mamma hadde stått og kikka i vinduet… sukk… 

For en fantastisk oppfinnelse facebook er!!!

3 kommentarer:

 1. såå enig med deg her,
  elsker fb jeg å,
  en kommer i kontakt med folka igjen på en måte,
  koselig bilde av deg,
  å et hyggelig innlegg, har å venner som ikke skal på fb, men jeg er der, bli gjerne min venn.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Gøy med FB, gidder heller ikke ha alle disse lekene..truffet mange fra barndommen der, moro det :-))

  Så herlig et bilde, gøy å se seg selv som liten :-))

  er også på fjesboka, du må gjerne legge meg til, bare skriv navnet ditt, for hvis ikke jeg kjenner navnet, avviser jeg.

  Ha en fin dag og klem fra meg

  SvarSlett
 3. Er på FB selv, men er der sjeldent, da jeg tives bedre her inne:O)...men enig med deg, det er det som trivelig med FB at man finner gamle venner. Har nok samme erfaring selv, ikke mange på vår alder som er så på nett:O)
  Ha en super dag, klem fra meg;)

  SvarSlett