tirsdag 7. juni 2011

Harru no’ cæsh?


Det ble ikke bankstreik!! Jeg fulgte med på hysteriet i går. Og bestemte meg : Ikke søren altså, jeg tar ikke ut ei krone! Den streiken kommer uansett til å gå over før jeg har stått opp i morra!
Men jeg innrømmer – jeg var spent. På hvordan dette skulle gå hvis det ble streik. Jeg hadde nemlig kr 132,50 i cæsh. Det er lite. (det er ikke mine penger det er bilde av, dette er lånt fra nettet)

Da jeg leste seint i går kveld at det var tatt ut milliarder av kroner ble jeg litt betenkt. Burde jeg gjort det jeg også? Skal jeg kjøre ut i natt og finne en øde minibank?


Men jeg sto over.

Det som kan vært fordel med at folk nå har så mye cæsh er:

Det er NÅ det skulle vært innsamling til humanitære organisasjoner. Jeg var bøssebærer for Kreftforeningen i fjor. Det var mange som sa: Å – dessverre, jeg har ikke kontanter…. De fikk jo en giro da.

Det er kjempefordel for de vanskeligstilte som selger =Magasiner. Her er det =Fredrikstad. Det er en av mine hjertesaker. Det er få som i dag kan si: Å – dessverre, jeg har ikke kontanter. Jeg kjøper neste gang. (Det er vel egentlig få som sier det også nå, selgerne er heldigvis mer verdsatt nå enn da de startet)

Og så er det jo kjekt å ha en del cæsh da. Shopping – shopping! Jeg tipper at handelstanden merker en høydare noen dager framover! Man kan jo ikke gå rundt med masse cæsh på seg – kan man vel?

Jeg hadde jo tenkt at jeg endelig skulle få tømt fryseboksen jeg da…  når det ikke gikk an å handle. Ja ja - får gjøre det en annen gang da vel?

11 kommentarer:

 1. Har under tusenlappen liggende her, og ikke foresvevet det meg å ta ut noe heller. Blir vel bankkrise og alt som er nå da. Hysteriske mennesker! Men VI holder hodet kaldt i enhver situasjon, mormor.. :-) ;-)

  SvarSlett
 2. Ha ha, jeg prøvde å ta ut penger, men minibanken var tom. Men har litt i frysern, så vi hadde vel overlevd.

  SvarSlett
 3. Jeg tok ikke ut et øre!
  Hvis det hadde blitt streik, hadde den nok ikke vart lenger enn ca 15. min...ellers hadde jo samfunnet blitt helt lammet.
  Men nå er det gode tider for lommetyvene, så pass på kontantene! ;)

  SvarSlett
 4. Jeg tok ut, men hadde jeg ikke fått til det så hadde det gått bra. litt kjipt for loddsalget i barnehagen på sommerfesten - om det skal være noe slikt - men ellers hadde det gått bra. Det gjør som regel det.
  Som jeg har skrevet andre steder - jeg tror vi hadde hatt godt av noen dagers bankstreik - kjenner litt etter hvordan selvfølgeligheter renner av oss liksom.

  SvarSlett
 5. Hejsa.
  Bankkrise - er den ikke blevet afblæst?

  For ca. 12 år siden havde vi alm. strejke i Danmark - alle hamsetrede gær - sådan en lille pakke der kostede 50 øre - 14 dage efter blev strejken afblæst.....
  Ha´en god tirsdag -
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
 6. Jeg gjorde et forsøk, men det sto 20 mann i kø..jeg gadd ikke..tenkte at med mat i huset og bensin på bilen, klarer jeg meg leeenge selv med 43 kr i lommeboken. Er sikker på at det hadde gått fint, minst en uke!!!

  SvarSlett
 7. Hanne Bente: Ingen krise, og det ble ingen streik blandt bankansatte. Da hadde nemlig ikke våre bankkort fungert...

  Haha - hva skulle de med gær? Bake brød - eller lage brennevin?
  Fin tirsdag til deg i Danmark!

  SvarSlett
 8. Hejsa.
  Alt blev jo berørt da der var 14 dages strejke i Danmark.
  Der skulle bages brød - men nok også laver øl - for bryggerier strejkede også ..... men skønt var det for der var rigtig godt vejr - så en "lille mini-ferie".
  Ha´en fortsat god dag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
 9. Jeg tok det også rolig og regnet med at jeg ikke skulle sulte ihjel, for som du sier, det hadde vært greit å tømme fryseboksen:O)
  Skjønner nesten ikke hva folk skulle med alle pengene, jeg...men, men;)
  Ha en fin ettermiddag, klem fra meg;)

  SvarSlett
 10. He he :) har nok cash jeg ;)

  SvarSlett
 11. hysteri!! vi har det altfor godt..det er bare det.
  kanskje vi hadde hatt godt av en liten bankstreik?? sånn egentlig..?

  SvarSlett