fredag 5. april 2013

.... gressløk klar!

... så da blir det vel eggerøre, 
eller eggehakk som vi sa før i tida,
hele hælja!



Nå skal det vel innrømmes 
at det ikke er 
uhorvelige mengder enda, 
men den kommer, den kommer!

Go' hælj,
med eller uten gressløk!


15 kommentarer:

  1. Åh! Heldige mormor! Kjenner jeg lenger etter våren og er litt misunnelige på dere som har kommet så langt. Ikke dumt-misunnelig da, bare litt skulle-vært-her-også-misunnelig. :-D

    Ha en fin dag

    SvarSlett
    Svar
    1. Lov å være sånn misunnelig, og den kommer snart til dere også! Bare i solveggen det spirer her altså, det er ikke såååå mye vår som jeg gir uttrykk for ;)

      Slett
  2. Har grasløk i krukke på verandaen. Den spirer godt :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Da blir det eggerøre på deg også :)

      Slett
  3. Gressløk er godt, og sikkert sunt. Jeg har hørt uttrykket eggehakk. Vi sier bare eggerøre, uansett om det er med eller uten gressløk.

    Cecilie

    SvarSlett
    Svar
    1. Godt og sunt! Og best med gressløk synes jeg.

      Slett
  4. Ja jeg ser det er liv og da er det håp... God helg!

    SvarSlett
  5. Litt tidlig for min gressløk... Snø på toppen ennå:P

    SvarSlett
    Svar
    1. Men den ligger under der.... og venter på varmere tider :)

      Slett
  6. Gressløken min ligger under 30 cm snø...men drept egg (som ene sønnen sa) blir det nok til frokost i helga. Pam :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. haha - drepte egg var bra uttrykk!

      Slett
  7. Gressløk?
    Må være i potte her ennå.
    Men ehhehakk kan det bli :)
    Sa denne mormoren til den andre å la på en lørdagsklem etter skjema .)

    SvarSlett
  8. Hallo, det er da ikke måte på tasteleifer i dag.
    Eggehakk, naturligvis.
    Klemmer :)

    SvarSlett
    Svar
    1. haha - jeg skjønte'n :) og G er jo ved siden av H ikke sant? Eggehakk ble lagd i går, full av vårlig gressløksmak :) sa denne mormora til den andre og klemte tilbake!

      Slett